Ayurveda, la “ciència de la vida”

Ayurveda, la “ciència de la vida”, és la forma tradicional de mantenir la salut a l’Índia. Aquest és probablement el sistema curatiu més antic del món. Les seves arrels procedeixen de l’era Vèdica, probablement fa més de 5.000 anys. No és sorprenent que hagi estat anomenada “La Mare de Totes les Curacions”.

Ayurveda és un dels sistemes curatius més comprensibles del món, que tracta de l’equilibri del cos, la ment i l’esperit. Donada aquesta antiguitat podem dir que és un sistema original, del qual tots els sistemes mèdics moderns s’han derivat.

Ayurveda ha tingut una forta influència a través de la història en molts sistemes de medicina, des de l’antiga Grècia a l’Occident fins a la Medicina Xinesa Tradicional a l’Orient. Les Herbes i fórmules aiurvèdiques apareixen en la Medicina Xinesa Tradicional.

El que hem fet és recollir la seva saviesa en el món del massatge i adaptar-lo als tractaments naturals, amb això aconseguim ajudar a l’equilibri personal, la relaxació o l’estimulació depenent de les necessitats de la persona que tractem.

Vols més informació?

Si vols més informació sobre els nostres serveis, fes servir aquest formulari per contactar amb nosaltres.

×