Els estils d’acupuntura

Entre els propòsits que tenim en Relaxa’t està el d’ajudar a recuperar el benestar dels quals ens visiten i confien en nosaltres. Hi ha un gran nombre de persones que pateixen dolors i estrès o ansietat, i més en els temps estranys i complicats que vivim ara. Utilitzem diferents tècniques (acupuntura, quiromasaje, reflexologia, biomagnetismo, ventoses, massatge Thai…) per a aconseguir un objectiu: obtenir el millor resultat possible en el menor temps possible.

La primera opció és sempre l’acupuntura, focalitzant en el dolor. Es basa en la inserció d’unes petites agulles en uns punts concrets del cos per a restablir l’equilibri del Qi, l’energia que tots tenim que circula pels meridians. Es tracta d’una tècnica en la majoria dels casos indolora. Va ser declarada l’any 2010 com a Patrimoni immaterial de la Humanitat i està recolzada per l’OMS. L’estil que realitzem es diu acupuntura distal, això significa que punturamos en les zones allunyades d’on es troba el dolor perquè aquesta quedi lliure per a poder mobilitzar-la i comprovar així que la mobilitat augmenta i el dolor disminueix. Si el resultat no és l’esperat, com són tècniques de resultat ràpid, ens permet aplicar una altra tècnica a la recerca d’aquesta millora. 

Els estils d’acupuntura que utilitzem són Ricard Tan, wrist and ankle acupuncture coneguda com a acupuntura de nines i turmells o acupuntura zonal, Tortuga Celestial o acupuntura abdominal i alguns punts d’acupuntura Tung, de la qual aviat acabarem la formació ja que sempre estem en continu aprenentatge i reciclatge per a poder ser més efectius i millors en el que fem.

 

 

Vols més informació?

Si vols més informació sobre els nostres serveis, fes servir aquest formulari per contactar amb nosaltres.

×