Jaume

Hola Sóc Jaume Martí i em defineixo com un Terapeuta, que a través de la combinació de diferents tècniques busco un objectiu en funció de cada client.

QUINES TÈCNIQUES UTILITZO I PER A QUÈ

EN UNA SESSIÓ?

En una sessió en cabina utilitzo una combinació de les següents tècniques depenent de la finalitat del receptor. En casos de dolor la meva primera opció és sempre l’ACUPUNTURA, ràpida i eficaç. (Dolor d’espatlla, colze, lumbar, ciàtica, genoll, esquinç de turmell, dolor menstrual, hemorroides,…) utilitzo acupuntura distal amb la qual cosa no treballem sobre la zona afectada.

En l’apartat dels massatges la base principal és el QUIROMASSATGE en el qual conèixer tècniques com la REFLEXOLOGIA PODAL (punts reflexos del cos en els peus), TUINA (massatge xinès) i SHIATSU (massatge japonès) fan que el massatge sigui molt variat i sempre diferent, triant de cada especialitat les millors manipulacions per aconseguir el millor resultat en el menor temps possible. Així ajuntem efectivitat amb estalvi per al receptor. En la major part dels massatges s’inclouen estiraments de l’massatge tradicional TAILANDÈS per donar-li a les zones treballades elasticitat i bon fluxe sanguini i energètic que li pertany.

Hi ha una part vibracional o energètica en la qual el REIKI i el TAPPING agafen el relleu de les tècniques més físiques com les descrites abans. Amb elles dues el que realitzem és un equilibrat de la persona per després treballar amb els possibles bloquejos que impedeixen el lliure fluir de la persona.

CROMOTERÀPIA i BIOMAGNETISME amb elles tenim els complements perfectes ja que la podem utilitzar de la forma més física a la forma més subtil; tant com ajuda a una altra tècnica o per si soles. Ens ajuda a cicatritzar ferides, enforteix el drenatge limfàtic i venós, ajuda amb el dolor i harmonitza els cossos físics (ph de el cos) i vibracional recuperant l’equilibri de la zona.

Per a poder dur a terme totes aquestes tècniques estic formant-me des del 2002 en quiromassatge “imana”, reflexología podal, massatge deportiu, massatge tradicional tailandes, drenatge linfàtic, tuina, acupuntura, acupuntura zonal i local i biomagnetisme entre altres

Vols més informació?

Si vols més informació sobre els nostres serveis, fes servir aquest formulari per contactar amb nosaltres.

×