Maricarmen

Sóc professional de l’estètica des de l’any 1991 i he tingut negoci propi.

Després de continuades formacions vaig descobrir que el que més m’agradaven eren les teràpies naturals, especialment aromateràpia i ayurveda.

L’any 2001 vaig començar a treballar com a formadora d’aromateràpia i més tard d’ayurveda, fitoteràpia i tècniques d’hidroteràpia.

L’any 2003 vaig entrar a formar part del centre mèdic estètic “CEME” de Marina d’Or, a Oropesa del Mar, on era l’encarregada de fer la formació del personal, la creació de noves teràpies holístiques i tractaments als clients vips.

En deixar el centre mèdic, vaig continuar fent formacions a altres professionals, col·laborant en marques comercials i ajudant a obrir altres negocis com hotels i centres d’estètica.

L’any 2011, vaig finalitzar els meus estudis de naturopatia, allò que hem qualifica, degut als estudis anatomia, fisiologia, bioquímica, nutrició, etc., per fer tractament i prevenció de diferents patologies mitjançant utilització dels recursos de la natura com són, les teràpies vibracionals, l’alimentació, la suplementació tant en dietes per diferents patologies com aprimaments o esports, i en productes naturals orientant a la persona en una correcta higiene de vida.

Vols més informació?

Si vols més informació sobre els nostres serveis, fes servir aquest formulari per contactar amb nosaltres.

VOLS REBRE LES NOSTRES NOVETATS I PROMOCIONS?
×