Què són els olis essencials?

L’Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris, al costat del Ministeri de Sanitat, defineixen a l’oli essencial com un producte olorós, generalment de composició complexa, obtingut a partir d’una matèria primera vegetal, per destil·lació amb vapor, per destil·lació seca o per un procés mecànic apropiats sense escalfament.

No és d’estranyar, per tant, que hagin adquirit gran importància en les nostres vides, ja que tenen una varietat d’aplicacions molt àmplia tant en el món de les teràpies com en cosmètica.

Beneficis dels olis essencials

Encara que utilitzar olis essencials amb una fi cosmètica està actualment de moda, el seu origen no és recent, sinó que s’utilitza des de fa milers d’anys en cosmètica i salut. La Història explica que ja en l’Antic Egipte s’utilitzaven plantes i flors per a destil·lar el seu perfum.

No sols aporten el seu benefici perfumant productes cosmètics sinó que a través del sentit de l’olfacte arriben directament al cervell ajudant així a millorar el nostre estat d’ànim, també per la pell s’introdueixen en l’organisme podent així aprofitar els seus efectes terapèutics regenerants, drenants, calmants i moltes propietats que potenciessin l’efecte d’altres teràpies.

Vols més informació?

Si vols més informació sobre els nostres serveis, fes servir aquest formulari per contactar amb nosaltres.

VOLS REBRE LES NOSTRES NOVETATS I PROMOCIONS?
× Et puc ajudar?