Qui som?

Relaxa’t neix de la il·lusió i la passió de l’Elena i el David, per millorar la vida de les persones a través de la medicina natural, complementària i les teràpies alternatives, i per fer-ho han fet un gran equip amb una gran porfessional com la Mari Carmen Cucala, el Jaume Marti, i el Miguel Cerdán.

A través de tractaments especialitzats aconseguim que hi hagi un canvi en el teu estat físic o emocional i t’acompanyem perquè et trobis millor i gaudeixis de la vida.

Utilitzem diferents tipus de tractaments que es proporcionen resultats molt efectius.

Pensem que es viu millor amb hàbits saludables; sense tant estrès. Podem ajudar a viure sense tant de dolor, a deixar de fumar, a millorar la teva alimentació, a relaxar-te. En definitiva a millorar la teva qualitat de vida.

Vine i et farem sense compromis una valoració. Et direm quins tractaments o com et podem ajudar millor.
Només hi pots guanyar!!!

Alguns dels nostres professionals

A Relaxa’t Reus, el nostre principal objetiu és la satisfacció i el benestar dels nostres clients. Per aquesta raó, hem format un grup de professionals experts en cada materia, amb una característica en comú, la atenció personal als nostres clients.

Les nostres instal·lacions

Relaxa’t Reus està situat al carrer Prat de la Riba  5, molt a prop del centre de Reus (zona plaça Prim i plaça del Mercadal). Les nostres instal·lacions, formades per vàries sales, totalment equipades i adaptades als serveis de benestar i relaxació que oferim.

Vols més informació?

Si vols més informació sobre els nostres serveis, fes servir aquest formulari per contactar amb nosaltres.

×