Quiromassatge

El quiromassatge és el massatge desenvolupat manualment com a part d’una teràpia. D’aquesta manera, un quiromassatge es diferencia d’aquells que es realitzen amb diferents instruments o dispositius. S’exerceix una pressió sobre una zona del cos en què la persona sent dolor i es produeix una resposta que permet calmar la malaltia.

Aquest massatge és indicat pels dolors en general, com els dolors de la lumbàlgia, ciàtica o els esquinços, per la preparació per a la pràctica esportiva i postesportiva, i per l’estrès, l’insomni i l’esgotament físic i mental. També és una bona teràpia per les contractures, les sobrecàrregues i té resultats molts positius per la relaxació.

El tractament consisteix en la combinació de manipulacions amb l’aplicació d’oli o crema per facilitar les pressions i friccions respectant el llindar de dolor del receptor, i proporciona relaxació, efectes analgèsics sobre la musculatura reduint el dolor sobre les agulletes, tensió i contractures, i augmenta la circulació i millora la mobilitat.

Vols més informació?

Si vols més informació sobre els nostres serveis, fes servir aquest formulari per contactar amb nosaltres.

×